shopify stats
MØTER / ARKIV MØTER / MØTER 2017-18


19.10.17: BANKSEKTOREN I ENDRING: FOREDRAG V/ERIK CHRISTENSEN, RISIKOLEDER I SKANDIA BANKEN.

ET GIVENDE OG LÆRERIKT FOREDRAG OM BANKSEKTOREN PRESENTERT AV EN EKTE ASKØYVÆRING, GOD RESPONS OG SPØRSMÅL FRA MEDLEMMENE. TERJE HOLDT EN POETISK 3-MIN.28.9: Jo Gjerstad, en kjærkommen gjest, holdt et lærerikt og  sprudlende foredrag om Hansa Bryggeri sin historie21.9: PROSJEKTKOMITEEN: PROSJEKTER OG STRATEGI : DISKUTERT REGLER FOR FONDET OG PROSJEKTER, REF. MØTEREFERAT.

15.9.17: TERJE KNUTSEN FRA UNIVERSITETET I BERGEN HOLDT ET INTERESSANT FOREDRAG OM STORTINGSVALGET.

 Terje har vært kollega med nå avdøde Frank Aarebrot i en årrekke og de har reist mye i sammen og skrevet flere bøker.


10.09: Frank Aarebrot døde i går kveld lørdag 70 år gammel
Askøy Rotary Klubb takker Frank Aarebrot for sine mange besøk og foredrag i klubben opp
gjennom årene.  Han har beriket oss med sin kunnskap om politikk og historie og minnene om ham lever videre.  Hvil i fred!

Frank Årebrot ble i 2016 hedret med en PHF utmerkelse fra
klubben.


10.9: Onsdag 6.9 arrangerte Askøy Rotary tur til kystmuseet i Ovågen i Øygarden for brukere av dagsenteret på Fromreide. 15 deltakere var med på bussturen, 4 ansatte ved senteret samt Ragnar(primus motor), Knut og Magne fra klubben. Alt dekket av Askøy Rotary. Denne turen har vært arrangert av Askøy Rotary en årrekke og er veldig populær.

31.8: Et interessant og inspirerende foredrag av PDG og DT(distrikts trener) Tove Kayser om "Klubbutvikling og fornyelse". Hun ga også klubben "hjemmelekse" i forhold til vår oppfatning om hva vi mener er positivt og negativt i vår klubb.

En liten hilsen fra begge parter

31.8.17: Årsmelding 2016-17 lagt ut på hjemmesiden

24.8: Et interessant foredra av tidligere sjømannsprest Egil Hjortland om sjømannskirkene og dets betydning for Nordmenn i utlandet

3.8: Første Spise& Prate møte i det nye Rotary året


30.7.17: Ravnanger Bo-og Omsrorgsenter på besøk i Kulturfabrikken i Hetlevik 20.7, støttet av Askøy Rotary. Besøket omtalt i AV 27.7.

Otto Paulsen og Oskar Karlsen holdt foredrag.
Vår tur til Hetlevik kulturhus, torsdag 20. Juli 2017.  Dette ble en tur som vi virkelig satte stor pris på. ROTARY skal ha en stor takk fra oss eldre for at de alltid stiller opp. Uten den velvilje som ROTARY viser, ville dette vært vanskelig å få til. Jeg er imponert over den måten dere behandler oss eldre på.  Tusen takk 
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Aktivitetshuset Shoddyen
Adresse: N/A
Postnummer: 5302
Sted: Strusshamn
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 19:15:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...