shopify stats
MØTER / ARKIV MØTER / MØTER 2015/16

TORSDAG 16.JUNI:

HØYTIDELIG PRESIDENTSKIFTE OG SISTE MØTE FØR FERIEN. PENT SOMMER ANTREKK.

SERVERES RØMMERGRAUT OG SPEKEMAT, EGENANDEL KR. 50,-.

mvh Jonas

TORSDAG 9.JUNI:

SPISE & PRATEMØTE

OBS! TALENTPRISVINNER BENJAMIN RASMUS AASEBØ STIKKER INNOM OG TAKKER KLUBBEN FOR PRISEN.

Informasjon om nye planer for området og museet

Referent:  Ingerbeth

LØRDAG 4.JUNI:

UTDELING ASKØY ROTARY`S TALENTPRIS 2016 TIL BENJAMIN RASMUS AASEBØ.

LØRDAG 4.6.2016 KL. 1330 BLE ÅRETS TALENTPRIS I REGI AV ASKØY ROTARY  TILDELT BENJAMIN RASMUS AASEBØ PÅ KLEPPESTØ SENTER I FORBINDELSE MED UTEKONSERT VED ASKØY BRASSBAND.

Det ble en overrasket og meget glad vinner som fikk prisen  på 10.000,- kroner av Per Ove Askeland. Fra klubben var også Einar, Knut, Eli, og Jonas  til stede.

Familie og venner til Benjamin, øvrige publikum og fint vær gjorde dagen til en flott og minnerik opplevelse for alle fremmøtte.

Benjamin fikk prisen for sitt unike skuespiller talent, og vi ønsker ham lykke til videre.

TORSDAG 2. JUNI

BESØK AV ROTARIANERE FRA USA OG TYSKLAND, SAMT DGE

3-min.: Odd
Referent: Jonas

TORSDAG 26. MAI

INNKOMMENDE PRESIDENT

Informasjon ved Knut Hanselmann

3-min.: Eli
Referent: Jan

KNUT INFORMERTE OM PLANER OG KOMITEER FOR SIN PRESIDENTPERIODE 2016/17. PROGRAMMENE FOR HØSTEN ER I BOKS. KNUT VIL VIDEREFØRE DAGENS DRIFT I KLUBBEN, OG VIL LEGGE SÆRLIG VEKT PÅ TILTAK FOR Å REKRUTTERE NYE MEDLEMMER TIL KLUBBEN, REF. SOTRA ROTARY.

ASKØY ROTARY BIDRO MED KJØKKENUTSTYR TIL RAVNANGER BO-OG OMSORGSENTER 11.5.16

Asbjørn, Per-Ove, Knut og Jonas sørget for en glad dag for de eldre med sponsing av kjøkkenøy, stort kjøleskap m/ frys og vaffeljern. Levert utpakket og ferdigmontert. På vegne av AR ønsker vi brukerne lykke til med et bedre innemiljø(jbt).

Asbjørn Asbjørnsen, Cato Severin Karlsen (bak), Knut Hanselmann, Per Ove Askeland og Jonas Torsvik fra Askøy Rotary Klubb overleverte kjøkken-øy, kombiskap og vaffeljern.

TORSDAG 19. MAI

BEDRIFTSBESØK HOS FRANK MOHN I FLORVÅG

BILDER FRA OMVISNINGEN.  DEN HØYE PERSONEN I HVIT SKJORTE ER TROND P. ABRAHAMSEN SOM HOLDT ET PAR PRESENTASJONER FOR OSS OG SOM GUIDET GJENNOM DET IMPONERENDE ANLEGGET.  ANLEGGET INNEHOLDT BL.A. OG ET VELVÆRESENTER MED TRENINGSROM, BADSTUE OG ET MODERNE 25 METERS BASSENG.  ALT TIL DISPOSISJON FOR DE ANSATTE.  I PRODUKSJONSHALLEN BLE VI GUIDET AV PRODUKSJONSSJEF DAN ØRJAN EIKELI!  I KANTINEN SOM ROMMER 200 MENNESKER HAR DE ANSATT KOKKER.  FOR LUNSJ MED BUFFET OG FLERE VARMRETTER BETALER DE ANSATTE KR. 10.- PR. DAG

Hei, alle sammen!

Torsdag den 19. mai skal vi ha bedriftsbesøk hos Frank Mohn i Florvåg.  Askøy Fenring sine medlemmer blir med som våre gjester.  Møtet vil begynne tidligere enn vanlig av årsaker hos Frank Mohn.  Møtet vil og vare noe lenger enn et vanlig møte.

Dette gjelder for alle som kan være med:
Vi møter ved inngangsporten i god tid før klokken 18.00.  Klokken 18.00 vil vi bli hentet og ledet til et lokale der vi får en presentasjon.  Deretter følger en befaring.  Jeg har forstått det slik at det også vil bli en enkel servering i løpet av møtet.

De av Askøy Rotary klubb sine medlemmer som ikke kan delta bes sende meg en kort melding om det.

Så ber jeg om at Einar ordner med tradisjonell gave (x2)

Per Ove
paske@broadpark.no
Tlf.: 480 45 385
Adr.: Løfjellveien 59

5300 Kleppestø

Referent: Helge Sølsnes

TORSDAG 12. MAI

Naprapat Thomas Askeland kommer for å fortelle om sin virksomhet og behandlingsmetoder

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Denne tanken ligger til grunn for naprapatien og kan betegnes som selve kjernen. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

TORSDAG 19. MAI

BEDRIFTSBESØK HOS FRANK MOHN I FLORVÅG, NB! NY FREMMØTETID

Hei, alle sammen!

Dette gjelder for alle som kan være med:

Så ber jeg om at Einar ordner med tradisjonell gave (x2)

Per Ove
paske@broadpark.no
Tlf.: 480 45 385
Adr.: Løfjellveien 59

5300 Kleppestø

Referent: Helge Sølsnes

TORSDAG 12. MAI

TORSDAG 28. APRIL:

KR. HIMMELFARTSDAG

IKKE MØTE

TORSDAG 28. APRIL:

HANS GUNNAR SKARSTEIN HOLDER FOREDRAG OM MIN HOBBY, JAKT M.M.

DET BLE ET ENGASJERENDE FOREDRAG OM LIDENSKAP FOR JAKT,FISKE, NATUR OG FORVALTNING AV VÅRE ROVDYR. SE MER INFO I MÅNEDSBREV FOR APRIL.

BILDET ER TATT I HAVNA I STRUSSHAMN.  HANS GUNNAR SKARSTEIN I SAMTALE BL.A. MED KRIGSHELTEN FREDRIK KAYSER (TIL VENSTRE)FOR NOEN ÅR SIDEN

TORSDAG 21. APRIL:

NYTT MEDLEM JORUNN HAUGLAND SAROEA HOLDER EGO/BRANSJEFOREDRAG

JORUNN HOLDT ET INTERESSANT FOREDRAG OM SITT YRKESLIV OG BAKGRUNN FOR EN LYDHØR FORSAMLING.

KNUT HOLDT 3 MIN OG FORTALTE OM EN SPENNENDE CUBA TUR NYLIG.

TORSDAG 14. APRIL:

AV-redaktøren holdt et interessant foredrag om mediesituasjonen på Askøy og veien videre. En ukentlig utgave vil gi en bedre avis.

TORSDAG 14. APRIL:

AVs nye redaktør Tom-Stian Karlsen kommer og informerer.

3-min:  Lars

Referent:  Ingerbeth

TORSDAG 7. APRIL:

Næringssjefen holdt et interessant foredrag om næringssituasjonen i Askøy: tap av arbeidsplasser, men også tro på fremtiden og nye bedrifter og støtte til grundere. Han tok for seg næringsparkene i kommunen; muligheter og utfordringer. Kommunen jobber aktivt med handelstanden for å stoppe "lekkasjen" til bl.a. Sartor og Vestkanten. Mulighetene er mange for en kommune som i 2030 vil ha 40.000 innbyggere.

På møte fikk også ungdomsorganisasjonen ULVIS overrakt 10.000 kroner fra Askøy Rotaryklubb med Askøyværingen tilstede. ULVIS gjør et flott arbeid for ungdom som faller utenfor de faste normer.  De bruker friluft og natur som arena for å gi ungdom et alternativt tilbud til idrett og kultur. Vel fortjent!